Salata de sfecla rosie cu hrean

de babi5 in Salate, 4 Oct 2013 | 3496 vizualizari

 

Prea multe nu am ce sa va spun, doar ca orisice bunatate facuta inseamna si munca. Asa ca zice-se nu te grabi sa faci un lucru azi, ca s-ar putea ca maine sa nu mai trebuiasca sa-l faci. Eu zic, faceti fetelor cit de multe ca vine iarna grea. Merita facuta fiindca este si foarte sanatoasa pentru organism si buna tare

 

INGREDIENTE

  • 10 kg sfecla rosie
  • 1 litru otet
  • 3 linguri sare
  • 300 gr zahar
  • 6 radacini mai mari de hrean
  • 1/2 conservant Dt .Oetker
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie cu hrean:

Am spalat sfecla bine si am pus-o la fiert.


Intre timp am curatat hreanul si l-am dat prin razatoare si am pregatit borcanele. Cind sfecla este bine fiarta o curatam si o taiem (sau o dam prin razatoare) fiecare cum doreste. Eu am taiat-o felii, apoi am pus otetul intr-o cratita si am amestecat cu sarea, zaharul si conservantul pana s-a dizolvat bine. Hreanul ras l-am pus peste sfecla apoi am adaugat si solutia obtinuta si am amestecat bine totul.


Am pus la borcane.


Salata este gata si se poate servi si imediat. Un deliciu, bun si sanatos.


Pofta sa aveti...si nu ezitati sa o faceti.

 

TIPS-URI

1

Nu trebuie adaugat nici un picut de apa fiindca lasa sfecla

2

Dupa ce adaugam otetul lasam citeva ore ca sfecla sa se imbibe bine cu solutia de otet, zahar si sare ..

3

Este o salata care se poate servi imediat

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie cu hrean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

babi5 1

06.10.2013, 10:50

nadea68 iubita mea multumesc sa stii ,ca este buna ,buna

diaconta 1

07.10.2013, 15:52

foarte mult imi place,as manca in nestire

babi5 1

07.10.2013, 17:44

Vii la Babi si-ti dau multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Furnicuta
  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de sfecla rosie-aperitiv