Salata de ton cu seminte

de mihaelar63 in Salate, 30 Iun 2010 | 6076 vizualizari

 

urmaream cu placere un serial sud -coreean unde actiunea principala se petrecea in bucataria regala , super gateau , asa ca am preluat chestia cu semintele si am adaptat-o la gustul meu !

 

INGREDIENTE

  • 1 salata verde 
  • 1 conserva ton
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 2 rosii
  • 1 ardei iute
  • codite de ceapa verde
  • 1 conserva masline verzi umplute cu ansoa
  • 1 conserva boabe porumb
  • 2 linguri sos soia
  • 1 lingura ulei semminte Olisana [ struguri , dovleac , porumb , etc]
  • 1 lingura boabe de mustar frantuzesc  Kamis 
  • 2 linguri seminte floarea soarelui decorticate
  • 2 linguri seminte susan
  • 1 lingura seminte in
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ton cu seminte:

  1. salata se taie fideluta sau se rupe si se amesteca cu semintele si boabele de mustar , se amesteca delicat cu varful degetelor [ asa faceau in film !!!]
  2. se desfac conservele de masline si porumb , se scurg de lichid si se adauga in bol .[ eu am taiat maslinele aproape toate in doua ]
  3. se adauga rosiile taiate cuburi , ardeiul iute si coditele de ceapa taiate marunt + restul ingredientelor .

TIPS-URI

1

tonul, maslinele , sosul de soia contin suficienta sare , nu mai e nevoie  de alta sare la aceasta reteta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ton cu seminte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

eclerash 1

30.06.2010, 10:58

yammy,yammy...

Dana Cristea - pusikmea 1

30.06.2010, 22:47

salata, ca salata, dar florile sunt superbe!!!!!

cristinne 1

01.07.2010, 09:26

si eu mananc salata cu seminte. Eu una pun cam la toate salatele. am in frigider un mix intr-un borcan din susan, in, dovleac, floarea soarelui, nuca, arahide crude, migdale, alune de padure si fulgi de secara, grau si ovaz.. Incerc sa mananc zilnic cate 2 lg la cateceva: salata, iaurt, lapte,etc.. va recomand acelasi lucru pt portia de fibre zilnica!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de iarna