Salată de vinete

de ionix in Salate, 17 Dec 2010 | 3592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o pungă cu vinete coapte de la congelator (cred că avea vreo 300-400 g)
  • un gălbenuş
  • două linguri cu muştar
  • circa 150 ml ulei de floarea soarelui
  • ceapă după gust
  • sare
  • piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată de vinete:

Vinetele din congelator se pun la scurs şi se scurg foarte bine, ele lasă destul de multă apă.


Se pun vinetele într-un bol şi se mixează cu puţin ulei.


Se adaugă gălbenuşul şi frecăm în continuare, adăugând câte puţin ulei din când în când. Se freacă bine până terminăm uleiul dar să nu uităm să alternîm cu muştar.


Se pune sare şi piper alb după gust iar apoi se dă la frigider.


Ceapa se toacă foarte mărunt şi se pune în salată doar în momentul servirii.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (71)

adasev12 1

19.12.2010, 19:39

f buna...si eu am facuta...mie imi place mult daca pun si un ardei copt...ii da o savoare deosebita...imi plac mult vinetele

MotanLaOale 1

20.12.2010, 09:06

buna bunutza

ionix 1

20.12.2010, 15:39

Ada, Vladimir... dap, este foarte bună

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
"Caviarul Saracului" a la Jamie Oliver