Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O nouă variantă ;) Asta ca să nu să ia Miha de mine, vezi rețeta Castraveți a la Panacris :D :))) varianta unu, doi .....
Ceapa roșie se curăță, se toacă mărunt și se mixează energic cu puțină sare și ulei, cca. 3 minute. Apoi se adaugă vinetele tocate cu un cuțit de lemn, amestecându-se energic cca. 5 minute, turnând ulei, în fir subțire, ca la maioneză. Se adaugă gălbenușul de ou, mixându-se în continuare, cca. 5 minute, pentru a se omogeniza toate ingredientele, adăugând ulei în continuare. Ardeiul kapia copt, se toaca mărunt și se adaugă peste amestecul de vinete și ceapă, amestecându-se ușor până se înglobează în salată. Usturoiul se toacă mărunt încorporând-ul în compoziția de mai sus. Salata se asezonează de sare și se servește rece, pe feliuțe de pâine albă, integrală sau neagră.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult