Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cand santem in pana de idei si nu stim ce sa gatim mai repede, putem gati o " salata de cartofi"
Spalam cartofii si morcovii si ii punem intr-o oala la fiert in coaja lor. Ouale le spalam si le punem si pe ele la fiert intr-o oala.
Pana fierb cartofii, morcovii si ouale ne apucam de taiat gogosarii marunt, ceapa o taiem solzisorii si o frecam cu un pic de sare pentru a scoate iuteala si o clatim cu apa din abundenta pentru a nu ramane sarata, castraveciorii ii spalam si pe ei cu apa si ii taiem cubulete. Toate acestea le punem intr-un castron si adaugam si maslinele de asemenea clatite cu apa.
Cand ouale au fiert le punem intr-un vas cu apa rece la racit, dupa ce s-au racit curatam coaja si taiem ouale rondele si le adaugam langa celelalte ingrediente. Cand cartofii si morcovii sant fierti , ii curatam de coaja si ii taiem cuburii si le adaugam alaturi de restul ingredientelor. Adaugam ulei, sare, piper si otet dupa gust.
Pofta buna !!!!!!!!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult