Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Vinetele se coc in jar sau pe o tabla,le intoarcem pe toate partile pt a se coace bine ,sa nu ramana crude.
Se curata de coaja cat sunt inca calde.
Lasam vinete curatate,la scurs intr-o sita.
Dupa ce s-au scurs le tocam pe un fund de lemn,cu un satar de lemn,dupa care se pun intr-un bol,potrivim de sare,piper.
Se freaca vinetele,folosind o lingura de lemn,punand ulei putin cate putin.Ceapa si usturoiul se toaca foarte marunt si se adauga peste vinete.Se amesteca foarte bine.Cine doreste poate pune si putin marar tocat fin.
1
Pentru ca vinetele sa-si pastreze culoarea dupa ce s-au copt ele se toaca cu satar de lemn,nu se foloseste metal
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult