Salata de vinete cu perle de branza

de mihaelar63 in Salate, 28 Iul 2015 | 727 vizualizari

 

Saptamanal cate o reteta noua cu vinete . De aceasta data mi-a azut ochii pe o cutie cu perle de branza proaspata . Am pus salata de vinete cu perlute intr-o caserola si am servit -o la gradina in foisor :d Combinatia a fost foarte apreciata . Ca imbunatatiri pe viitor- as aduga si patrunjel tocat si as reduce ceapa .

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete -1kg
  • 1 ceapa
  • 200 gr iaurt grecesc cremos
  • 200 gr perle branza proaspata
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper facultativ
  • ceapa verde , ardei pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vinete cu perle de branza:


  1. Vinetele se coc pe gratar sau in cuptor . se curata si se toaca .

  2. ceapa se curata , se spala si se toaca marunt .

  3. Intr-un vas se pun vinetele tocate , ceapa tocata , iaurtul., branzica , sare si se amesteca .

  4. La sfarsit se incorporeaza treptat si uleiul .

  5. Se serveste rece impreua cu legumele preferate .

 

TIPS-URI

1

Pentru dieta reduceti cantitatea de ulei si serviti salata pe felii de ardei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete cu perle de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Catalina L 1

28.07.2015, 20:42

o bunatate....la favorite cu ea

mihaelar63 1

28.07.2015, 21:05

Ela, textura perlutelor de branza sunt o surpriza placuta in salata !!!

mihaelar63 1

28.07.2015, 21:06

Merisor si eu am mai preparat cu branza sarata , imi place mult !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
"Caviarul Saracului" a la Jamie Oliver