Salata in straturi

de mihaelar63 in Salate, 27 Ian 2014 | 5563 vizualizari

 

Eu m-am inspirat dintr-o reteta numita "Seven layer salad"

 

INGREDIENTE

  • Sos:
  • 200 gr maioneza ,
  • 2 linguri zahar ,
  • 2 linguri parmezan ,
  • sare.
  • 1 salata verde
  • 1 ardei iute verde
  • 1 ardei Kapia
  • 4 oua fierte
  • 2 cepe verzi
  • 2 rosii
  • 200 gr morcovi fierti
  • 200 gr ridichi rosii
  • 200 gr cas Edam
  • 200 gr salam uscat banatean
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata in straturi:

Se prepara sosul amestecandu-se maioneza, sarea , zaharul si parmezanul.

Se curata si se spala legumele . Se decojesc ouale .

Se aseaza ingredientele alternativ in straturi cu sos intre ele .

Se alterneaza si culorile .

Salata se taie fasii . Rosiile,ridichile,ardeiul ,ceapa,salamul si casul se feliaza .

Morcovii si ouale se razuiesc .

Se incheie cu oua razuite si se decoreaza dupa dorinta .

TIPS-URI

1

Salata este mai gustoasa dupa ce a stat la rece .

2

Se poate prepara cu sunca sau alte branzeturi / legume dupa gust si pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata in straturi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata a la Russe