Cred ca avem nevoie de o alimentatie sanatoasa. Consumul de rucola regleaza colesterolul, ajuta digestia si reduce anemia. Sper ca aceste lucruri va vor convinge sa o folositi mai des in salate.
Intr-o ceasca combinam otetul cu ceapa verde tocata si uleiul de masline. Amestecam apoi cu o frunza de busuioc si 2-3 fire de patrunjel verde tocate marunt.
Punem restul ingredientelor intr-un vas, turnam dresingul peste acestea si amestecam. Asezonam cu sare si piper si servim imediat.
Salata merge perfect consumata si langa alte preparate.
Pofta buna!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro