Salata nemteasca

de Pasiune pentru bucatarie in Salate, 5 Feb 2010 | 16649 vizualizari

 

Am vazut aceasta salata la Ella's blog si am incercat-o si eu. Este foarte buna, mai ales rece.

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 2 carnati 
  • 1 iaurt natural (375 g)
  • 1 lingura mustar
  • patrunjel
  • sare
  • tarhon 
  • 1 lingura otet balsamic 
  • 1 ceapa mica
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata nemteasca:

Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie cubulete, ceapa se taie solzisori, iar carnatii bucatele mici se trag putin prin ulei incins.

Se amesteca toate ingredientele si se face sosul: iaurtul se amesteca cu mustarul, otetul, patrunjelul si sare dupa gust.

Se toarna sosul peste cartofi si se amesteca usor. Salata se da la rece jumatate de ora si se serveste (noi am avut alaturi cordon bleu).

 

TIPS-URI

1

 Eu am avut carnati cabanos,dar nu prea mi-au placut, cred ca mai bun erau oltenesti.

2

Eu am pus otet normal, dar nu stiu cat...dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata nemteasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (3)

Bunica 1

05.02.2010, 20:22

Este o salata buna. Eu o servesc fara cabanos sau carnati si in loc de otet pun castraveciori acri.

Pasiune pentru bucatarie 1

05.02.2010, 21:11

da este foarte buna.Data viitoare nu o sa mai pun cabanos

adry88 1

07.07.2011, 11:13

buna salatik

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole verde cu maioneza, iaurt si usturoi