Salata nemteasca cu cartofi

de mihaelar63 in Bucatarasi celebri, 7 Noi 2018 | 1030 vizualizari

 

 Aceasta salata mi-a fost inspirata de chef Alfons Schubeck  pe care l-am urmarit intr-o emisiune culinara. In momemtul in care am achizitionat o buna pastrama de vita am pus in aplicare reteta. Este o reteta pentru vreme rece, gustoasa si consistenta.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr pastrama vita feliata foarte subtire
  • 20 masline verzi fara samburi
  • 10 rosii cherry
  • 4 cartofi mari fierti
  • 4 castraveti murati
  • 4 linguri ulei masline aromat cu rozmarin si oregano -productie proprie
  • 1 ceapa rosie
  • 2 linguri hrean in otet
  • 1 lingura mustar frantuzesc
  • 1 lingura otet de malt
  • 1 lingurita seminte mustar
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata nemteasca cu cartofi:


  1. Cartofii fierti se curata si se feliaza.

  2. Rosiile se spala si se taie jumatati.

  3. Castravetii murati se taie rondele.

  4. Ceapa rosie se curata si se feliaza rondele subtiri. Sarati ca ceapa sa aiba timp putin sa se inmoaie.

  5. Amestecati intai uleiul cu mustar, hrean si otet .

  6. Incorporati in acest sos ceapa si maslinele.

  7. Amestecati in continuare cu cartofii, castravetii si pastrama de vita.

  8. La sfarsit adaugati si rosioarele cherry.

  9. Presarati pe deasupra seminte de mustar.

  10. Sarati usor, piperati si apoi gustati.

  11. Daca este nevoie, dregeti gustul cu sare, piper sau otet.


Pofta buna !!!!!

 

TIPS-URI

1

Daca se exclude pastrama de vita, aveti o minunata si consistenta salata de post.

2

Puteti inlocui pastrama de vita cu piept de pui afumat sau sunca, dupa preferinta.

3

Salata se poate prepara din timp si se pastreaz la rece.

4

Mi-a placut aceasta salata pentru ca nu contine maioneza sau ulei in exces.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata nemteasca cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mihaelar63 1

08.11.2018, 14:42

Mirela , dau si supliment

abstract01 1

10.12.2018, 14:25

mihaelar63 1

10.12.2018, 15:12

Claudia , Multumesc de vizita

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi

ieri la 21:27

Sandwich cu avocado si peste

de Rocsi 9

ieri la 19:10

Racitura din rasol afumat de purcel la slow cooker Crock-Pot 4.7 l

de Ksenya 4

ieri la 17:02

Ciorba de gulioare

de dantes 5

ieri la 10:13

RETETA RECOMANDATA
Rulada de vita cu fistic la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune