Salata Panacris

de Panacris in Salate, 28 Ian 2012 | 1387 vizualizari

 

Vroiam sa fac o salata de bouef, dar am ramas fara cartofi, deoarece i/am folosit la piure.
Cautand in congelator am dat de legume asortate, ramase de la ciorba de vacuta, astfel am purces la treaba!!!!

 

INGREDIENTE

  • pulpa de vacuta 250 g.
  • legume asortate  (morcovi, pastarnac, cartofi, mazare, fasole galbena) 250 g.
  • castraveti in otet 2 bucati
  • gogosari in otet 3 bucati
  • maioneza 200 g.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Panacris:

Carnea se pune la fiert intreaga, in apa cu putina sare, la foc potrivit in oala minune, cca. 30 de minute. Se scoate carnea din supa obtinuta, se lasa sa se raceasca un pic, apoi se taie marunt. Intre timp se pregateste vasul special ptr. a fierbe legumele la aburi. Se pun la fiert legumele, cand a inceput sa clocoteasca apa, si se lasa cca. 30 de minute la fiert pe aburi. Se strecoara si se adauga la carnea de vacuta tocata marunt. Castravetii si gogosarii se toaca, la randul lor marunt si se adauga la compozitia de mai sus. Se amesteca usor, pentru a se ingloba toate ingredientele. Se adauga maioneza amestecandu/se usor, pana se incorporeaza in salata de mai sus. Apoi se aseaza pe un platou si se orneaza dupa preferinta fiecaruia. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Panacris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Angelina_Elena 1

28.01.2012, 22:39

ce buna e

mamaieelena 1

28.01.2012, 22:56

buna,buna

iri_iri 1

29.01.2012, 11:43

si chear ti-a iesit destul de buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Tabule (salata arabeasca)