Salata picanta cu carne de vita

de mihaelar63 in Salate, 8 Iul 2017 | 3366 vizualizari

 

Am poftit la o salata cu carne de vita si cartofi. Am cautat o alternativa mai light la folosirea maionezei. Salata mea a avut un buchet picant format din rucola, mustar, hrean si piper. Am folosit carne de vita si cartofi intregi, fierti in supa limpede [impreuna cu ceapa, morcovi, telina ] . Zeama am folosit-o la supa de galuste.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr frunze rucola
  • 250 gr carne fiarta de vita
  • 2 cartofi mari fierti
  • 2 rosii
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura hrean in otet
  • sare
  • piper
  • zeama lamaie -optional
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata picanta cu carne de vita:

  1. Frunzele de rucola se spala si se lasa sa se zvante. Puteti folosi uscatorul de salata daca aveti.
  2. Rosiile si ardeiul gras se spala.Taiati cuburi rosiile si ardeiul.
  3. Carne de vita se taie cuburi.
  4. Intr-un bol se pune uleiul, mustarul, hreanul, sarea, piperul si se amesteca pana se omogenizeaza.
  5. Cartofii se taie cuburi cand sunt reci.
  6. Amestecati carnea de vita cu sosul picant si adaugati cartofii. Omogenizati.
  7. Se adauga frunzele verzi de rucola, rosiile si ardeiul. Amestecati.
  8. Daca doriti, puteti adauga si cateva picaturi de zeama de lamaie pentru un gust mai acrisor.
  9. Gustati si condimentati daca mai este nevoie.

                  Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Aceasta salata este buna, atat la temperatura camerei, cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata picanta cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!