Salata Quatro Formaggi

de Sidy in Salate, 4 Aug 2010 | 3306 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g brinza dulce de vaca
  • 200 g brinza telemea
  • 300g brinza feta
  • 150 g cascaval( se pot folosi 4 feluri de brinza, pe care le preferati)
  • masline negre
  • 1-2 ceapa rosie
  • 2-3 linguri maioneza
  • 100 g smantana
  • marar verde
  • 3-4 oua
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Quatro Formaggi:

1.Primul strat aproximativ 300 gr de branza de vaci amestecata cu 5 linguri de smantana si daca vrei pui si niste marar proaspat tocat ca arata mai fain cind portionezi...


2.Al doilea start,o ceapa taiata(se poate folosi ceapa rosie sau verde,dar si cea obisnuita)solzisori frecata cu sare . Eu am pus ceapa rosie, tot pentru aspect...


3.Un strat de telemea sau orice branza sarata ,rasa prin razatoarea mica


4. 3-4 oua fierte tari ,date pe razatoare, se aseaza peste ultimul strat de branza,


5.Brinza feta sau cas de oaie razuit


6.Se acopera cu un strat de maioneza(de casa)


7.Se rade cascaval din belsug


8.Se orneaza cu masline negre.

 

TIPS-URI

1

Se poate orna dupa ce idei aveti pe moment si cum vi se pare mai interesant !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Quatro Formaggi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

lira 1

05.08.2010, 14:04

ce super prezentare cred ca si gustul a fost pe masura!

mihaelar63 1

19.08.2010, 08:33

ce frumos ai decorat

jolygina 1

19.08.2010, 16:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Salata spaniola cu cruditati