Salata Quatro Formaggi

de Sidy in Salate, 4 Aug 2010 | 3091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g brinza dulce de vaca
  • 200 g brinza telemea
  • 300g brinza feta
  • 150 g cascaval( se pot folosi 4 feluri de brinza, pe care le preferati)
  • masline negre
  • 1-2 ceapa rosie
  • 2-3 linguri maioneza
  • 100 g smantana
  • marar verde
  • 3-4 oua
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Quatro Formaggi:

1.Primul strat aproximativ 300 gr de branza de vaci amestecata cu 5 linguri de smantana si daca vrei pui si niste marar proaspat tocat ca arata mai fain cind portionezi...

2.Al doilea start,o ceapa taiata(se poate folosi ceapa rosie sau verde,dar si cea obisnuita)solzisori frecata cu sare . Eu am pus ceapa rosie, tot pentru aspect...

3.Un strat de telemea sau orice branza sarata ,rasa prin razatoarea mica

4. 3-4 oua fierte tari ,date pe razatoare, se aseaza peste ultimul strat de branza,

5.Brinza feta sau cas de oaie razuit

6.Se acopera cu un strat de maioneza(de casa)

7.Se rade cascaval din belsug

8.Se orneaza cu masline negre.

 

TIPS-URI

1

Se poate orna dupa ce idei aveti pe moment si cum vi se pare mai interesant !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Quatro Formaggi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Salata Quatro Formaggi-0
Salata Quatro Formaggi-1
Salata Quatro Formaggi-2

COMENTARII (14)

lira

lira 1

05.08.2010, 14:04

ce super prezentare cred ca si gustul a fost pe masura!

mihaelar63

mihaelar63 1

19.08.2010, 08:33

ce frumos ai decorat

jolygina

jolygina 1

19.08.2010, 16:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!