Salata rece de paste cu conopida, zucchini si rosii

de Bya Ralu in Penne, 1 Apr 2016 | 1543 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Paste penne barilla
  • 1 dovlcel zucchini
  • 100-150 g conopida
  • 6-8 rosii cherry
  • 2 linguri smantana
  • ulei de masline
  • sare/piper, peperoncino
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata rece de paste cu conopida, zucchini si rosii:

Se pune pe foc o cratita cu apa si sare, cand incepe sa clocoteasca se adauga pastele cu un strop de ulei si se lasa sa fiarba la foc potrivit timpul care scrie pe cutie.


Se scurg bine de apa si se lasa la racit.


Se condimenteaza pastele si se pune ulei de masline.


Dovlecelul zucchini se spala bine se pune la fiert intreg cam 10-15 minute.


Conopida se pune separat la fiert rupta in bucati mai mici cam timpul care il are si dovlecelul.


Se scurg de apa, conopida se taie mai marunt, iar dovlecelul il taiem in doua si feliute potrivite.


Rosiile cherry se taie in patru.


Toate ingredientele se amesteca cu pastele reci, se pune smantana si condimentele si putin ulei de masline.


 

TIPS-URI

1

se serveste rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata rece de paste cu conopida, zucchini si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

04.04.2016, 19:26

mihaelar63 1

05.04.2016, 02:48

DeliciidelaM 1

10.04.2016, 09:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Serpentelli cu legume si branza elvetiana