Salată ROGVAIV ;)

de Panacris in Salate, 17 Mai 2015 | 3846 vizualizari

 

O salată tare colorată și interesantă! Un amestec de culori și arome, ce îți dau acel sentiment de mai, adică mai vreau;) Tot suntem în luna mai ;) Spor și poftă bună! P.S. M-am inspirat de aici: http://www.simonapatras.com/2014/06/salata-tricolora-cu-cartofi-violet.html Multumesc Simona, pentru idee ;)

 

INGREDIENTE

  • cartofi violet 3 bucăți,
  • cartofi albi 2 bucăți,
  • morcov 1 bucată,
  • apio 1 tijă,
  • sparanghel verde 3 bucăți,
  • roșii cherry 4-5 bucăți,
  • gogoșari murați 4 bucăți,
  • măsline negre dezosate 6-7 bucăți,
  • sare iodată,
  • ulei de măsline 2-3 linguri,
  • oțet din struguri 2 linguri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată ROGVAIV ;):

Rădăcinoasele se fierb separat. Aici ar fi un fel de ”frână”  în a prepara această salată delicioasă;) Dar cu răbdare veți obține rezultate bune. Cartofii albi se fierb în coajă, așa ar fi trebuit să procedez și cu cei violet, dar am vrut să văd cum arată fără coajă :D ;) Morcovul și sparanghelul, curățați se pot fierbe împreună.

După ce s-au fiert toate rădăcinoasele, se curăță, unde e cazul și se taie grosier, ca și pentru salată de cartofi. Se adaugă tija de apio, adică țelină, mărunțită, feliile julien de gogoșar murat, măslinele negre, fără sâmburi, tocate mărunt și la final roșiile cherry, tăiate în patru. Salata se asezonează de sare, ulei de măsline și oțet, după gustul fiecăruia;)

P.S. Aș fi pus și felii de ceapă roșie, dar nu am avut în dotare :D Data viitoare, voi completa ;) Spor și poftă bună!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată ROGVAIV ;)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sparanghel cu sunca de Serrano si sos de mustar