Salata ruseasca"SHUBA"

de mishacki81 in Salate, 20 Dec 2013 | 18120 vizualizari

 

Vreau sa specific ,ca reteta originala e cu peste dar mie imi place mai mult cu piept de pui.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente
  • 400 gr macrou(marinat,afumat) sau (piept pui cui nu le place pestele)
  • 1 sfecla rosie mai mare
  • 4 morcov
  • 4 cartofi
  • 4 oua
  • o legatura ceapa verde
  • maioneza
  • smantana .
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata ruseasca"SHUBA":

Mod de preparare reteta salata ruseasca"SHUBA"
Pestele se curata de oase, se taie cubulete(pieptul se pune la fiert si se taie si el cubulete cand e racit) ouale se fierb tare,sfecla si morcovul se curata si se dau pe razatoarea mica separat.

Cartofii se fierb in coaja.

Intr-o tigaie se pun  70 g ulei la incins cu 2 catei de usturoi si apoi punem uleiul incins pente sfecla si morcovul dat pe razatoare in cantitati egale si se lasa la macerat cam 30 min.

Cartofii se dau pe razatoare ,ouale la fel, ceapa se taie marunt.
Se ia un platou si se unge cu maioneza amestecata cu smantana in cantitati egale(maioneza de casa e cea mai buna) dupa care se pune un strat de cartofi.

Peste cartofi  se pune un strat de peste (piept), un strat de maioneza.

Acum punem cate un rand de morcov si sfecla,unul de ceapa(numai coditele verzi), un rand de albus si un rand de galbenus.

Se lasa la rece cam 24 de ore .
POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata ruseasca"SHUBA"" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata ruseasca