Salata vietnameza Pachetel de Primavara

de Satisfyyourcravings in Bucatarasi celebri, 12 Apr 2016 | 3359 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru pui:
  • 200 grame piept de pui, taiat cuburi- eu am folosit proteina din soia
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 1 lingurita zahar brun
  • sucul de la 1/2 lime
  • 1/2 lingurita pudra de curry
  • 1 catel de usturoi
  • Pentru dressing:
  • 2 lingurite ghimbir proaspat ras
  • 2 catei de usturoi pisati
  • 2 linguri sos Hoisin
  • 2 chili, tocati
  • 2 linguri otet din orez
  • 1 lingura miere
  • 2 linguri ulei de susan
  • 1 lingurita sos de peste
  • 1 lingura unt de arahide nesarat
  • Pentru salata:
  • 150 grame taitei din orez gatiti (eu am folosit din orez brun)
  • 2 morcovi, taiati julienne
  • 1 avocado copt, fara coaja si sambure, taiat felii
  • 1 ardei gras portocaliu, taiat julienne
  • cateva frunze de salata
  • 4 fire ceapa verde, tocate
  • 3 linguri busuioc, menta si coriandru tocate
  • 2 tulpini lemongrass tocate
  • 2 linguri seminte de susan (optional)
  • cateva alune nesarate, prajite
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata vietnameza Pachetel de Primavara:

Se amesteca toate ingredientele pentru dressing. 

Se amesteca sosul de soia, uleiul de susan, zaharul brun, sucul de lime, curry si usturoiul pisat intr-un bol si se adauga bucatile de pui (proteina din soia).

Se incalzeste un wok la foc mediu si se adauga proteina si sosul ramas. Se gateste 6 minute, amestecand frecvent, pana se caramelizeaza. 

Se amesteca toate ingredientele pentru salata intr-un bol, se imparte in 4 castroane, se adauga proteina deasupra si dressingul, se presara cu seminte de susan si alune sfarmate

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata vietnameza Pachetel de Primavara" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

reisnaor_2006 1

13.04.2016, 14:46

RuxyRux 1

13.04.2016, 20:41

Wow! Ce ingrediente! Si cata munca! Wow!

mamaieelena 1

13.04.2016, 22:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu fructe de mare