Salata-arici cu carne si cartofi

de rivka in Salate, 30 Iul 2010 | 6452 vizualizari

 

Eu am folosit pt arici doar cam 1 sfert din salata retul am pus intr-o cutie de plastic cu capac pt frigider.

 

INGREDIENTE

  • 7 cartofi maricei
  • 500 grame carne tocata de vita
  • 1 borcan jumi juma mazare morcovi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita condimente pt carne tocata
  • jumatate lingurita coriandru
  • cateva lingurite sos de soia
  • 1 lingurita pasta de ardei iuti=sambal
  • 2 lingurite praf de usturoi
  • ulei masline
  • castraveti murati
  • maioneza
  • paprika si verdeata pt decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata-arici cu carne si cartofi:

Cartofii se curata si se fierb 15 minute in apa cu sare ca pt piure.

Carnea tocata se prajeste bine la foc mic in ulei masline condimentata cu condimentele pt carne tocata, coriandrul, sosul de soia,piper, sare, 2 ling praf de usturoi , se lasa la prajit pana scade sucul bine si carnea se desprinde frumos.

Se amesteca mazarea,morcovii cu carnea, cartofii, 1 lingurita de sambal, sare , piper dupa gust, cam 5 castraveciori murati am pus eu tocati marunt, 2 linguri de mayo.

Se cladeste ariciul pe o farfurie, se acopera cu mayo, se decoreaza tepii din castravecior (puteti folosi si altceva) se decoreaza cu paprika pt putina culoare si cu verdeata in farfurie pt iarba.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata-arici cu carne si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

dentistutza 1

31.07.2010, 20:14

ce arici gustos...si eu care auzisem ca ariciu' nu se papa!!! eu pe chinezul tau l-as manca cu drag.bravo

Bucataras Medi 1

01.08.2010, 12:51

vreau...................imi place..............

Bunica 1

03.08.2010, 08:42

Chinez, nechinez e foarte reusit ! A scos si o labuta sa fuga de tine......

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de Boeuf