Salau de Nil pane

de RuxyRux in Salau, 15 Dec 2012 | 5151 vizualizari

 

Intr-o crusta delicioasa de mustar si pesmet, acest salau pane o sa va incante pe deplin gusturile, pentru ca este un preparat absolut deosebit!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati potrivite dintr-un salau de Nil( cred ca merge si salau obisnuit)
  • 2 lingurite de mustar( eu am avut cu bobite)
  • 1 lingura de faina
  • 3 linguri de pesmet
  • sare de mare dupa gust
  • un praf de turmeric
  • un praf de pudra de usturoi pentru fiecare bucata
  • un praf de piper alb
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • ulei vegetal pentru prajit( palmier nerafinat)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau de Nil pane:

Bucatile de peste de spala, apoi se usuca intr-un servet, se stropesc cu zeama de lamaie, apoi se asezoneaza cu sare, piper si turmeric, apoi cu un praf de pudra de usturoi si se ung pe fiecare parte cu mustar( o lingurita per bucata),


Faina se amesteca cu pesmetul, apoi fiecare bucata se trece prin faina si pesmet pe fiecare parte de cate doua ori apoi se prajesc la foc potrivit pana se rumenesc avand grija sa le intoarcem sa nu se arda.


Eu le-am servit cu garnitura de cartofi natur...nici nu gasesc cuvinte sa va descriu cat este de gustos, asa ca va invit sa incercati :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau de Nil pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Lau 1

16.12.2012, 17:14

delicios

RuxyRux 1

16.12.2012, 19:27

Multumesc tare mult...a iesit minunat astazi l-am preparat din nou!

mamaieelena 1

17.12.2012, 13:42

Ruxy foarte bun pestele preparat de tine intr-o bunazi o sa vin la tine la masa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu salau