Şalău la tavă

de Bunica in Salau, 9 Apr 2009 | 10380 vizualizari

 

Bucatarasul Mirel este fan al pestelui la cuptor umplut cu struguri. “Isi lasa o aroma dulceaga care patrunde in peste si ii da un gust exceptional”, argumenteaza el. Salaul din aceasta reteta s-a bucurat de un astfel de tratament. A fost chiar excelent!

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti
  • 2 morcovi taiati rondele sau betisoare
  • 1 radacina de patrunjel taiata cubulete
  • o radacina de pastirnac taiata cubulete
  • o telina mica taiata cubulete
  • o ceapa mare taiata solzisor
  • dupa gust legume din amestecul mexican Bonduelle
  • boabe de strugure
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Şalău la tavă:

Se face patul de legume dupa ce se unge tava cu putin ulei. Pestele sa da cu un praf de sare si piper, se umple cu lamiie si boabe de strugure si se aseaza pe patul de legume. Se pune o cescuta de apa si un pahar de vin alb, dupa care pestele trage un pui de somn pe patul de legume la cuptor. Cam 40 de minute la foc potrivit. Cind se scoate se orneaza cu lamiie si verdeata, cu rosii chery …

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Şalău la tavă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Bunica 1

23.11.2010, 15:19

Oooooooo, de cand nu te-am "auzit" !Nu ne mai spui si noua din ce faci ? "Studintu" mamei nu are nicio pofta ?

Ligia Bxl 1

26.12.2010, 00:45

ooo ce frumoasa prezentare bunica,si cred ca-i foarte bun

LidiaChivu 1

07.03.2014, 19:59

pestele arata delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Peste imbatat