Plachie de peste

de tanyapatap in Salau, 7 Iun 2014 | 4045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 salau
  • 3 cepe mari
  • 1 cutie rosii tocate
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 suc de rosii
  • 100 ml ulei
  • 300 ml apa
  • 2 linguri bulion
  • sare si piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de peste:

Pestele se curata,se spala si se portioneaza apoi se freaca cu sare.


Apoi se da prin faina si se prajeste in ulei incins,se pun pe un servetel aborbant.


Intr-un vas se pune ceapa si ardeii spalati si taiati marunt si se adauga putina apa sa se inabuse bine,se adauga cutia de rosii si bulionul.Se adauga apa si se fierbe pana devine un sos,se adauga pestele se sareaza si se pipereaza apoi la final se adauga patrunjelul spalat si tocat marunt.Se mai lasa 10 minute sa se combine toate aromele.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

tanyapatap 1

09.06.2014, 18:36

Multumesc frumos!! Mokuska!!

Ksenya 1

20.06.2014, 20:22

Imi place!

reisnaor_2006 1

05.11.2014, 17:57

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salau la cuptor