Chiftelute de peste

de ianculubita in Salau, 19 Mar 2011 | 4382 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg de peste alb sau fileuri
  • 2oua
  • 3-4felii de franzela
  • 5linguri faina
  • 5catei de usturoi
  • sare,piper
  • 2legaturi cu marar
  • 1ceapa mica
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste:

Fileurile spalate,le pun la fiert in apa cu putina sare pentru 20-30min;


dupa ce l-am scurs,il zdrobesc cu furculita,adaug ceapa data pe razatoare,painea inmuiata in putin lapte caldut,usturoiul pisat,sare,piper,oua,mararul taiat marunt apoi amestec bine cu mana sa se omogenizeze totul;


din acest amestec formez bilute,le dau prin faina amestecata cu seminte de susan si le prajesc in baie de ulei;


le scot pe hartie de bucatarie dupa care sunt bune de servit

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

divainbucatarie 1

21.03.2011, 09:48

mihaelar63 1

16.04.2011, 08:38

Foarte bune

housy 1

18.04.2011, 13:15

trebuie neaparat incercat....chiftelutele imi plac...pestele la fel..usor de facut....reteta perfecta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Salau crocant a la Buddy Valastro