Saleuri de casa cu branza de burduf

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2014 | 16099 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt
  • 250 gr. branza de burduf
  • 2 linguri seminte de chimen
  • 2 linguri seminte de in
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 100 ml lapte caldut
  • faina alba cat cuprinde (500-600 gr.)
  • 2 galbenusuri + 2-3 linguri de lapte
  • seminte de susan
  • 100 gr. cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri de casa cu branza de burduf:

Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.


Amestecam untul cu branzade burduf, semintele de chimen si cele de in.


Adaugam laptele caldut, sarea si la final faina cat cuprinde.


Amestecam toate ingredientele, obtinem un aluat elastic.


Il dam la rece pentru 30 minute.


Intindem aluatul pe masa de lucru infainata, taiem saleurile in forma dorita.


Asezam saleurile in tava pe hartie de copt, le ungem cu galbenus de ou subtiat cu putin lapte, presaram seminte de susan si cascaval ras.


Dam tava la copt la temperatura ridicata (cca 200 grade) pana se rumenesc saleurile.


Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri de casa cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

GeorgiaA 1

28.03.2014, 09:13

Foarte faine!

Satisfyyourcravings 1

28.03.2014, 10:45

Mmmmmmmmm!

MIUTA 1

28.03.2014, 12:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de  porc in sos aromat

de katty 6

ieri la 14:06

Piure de spanac cu oua

de katty 6

ieri la 13:21

Legume trase la tigaie cu ficatei de pui

de katty 6

pe 03.03 la 09:17

Supa de bibilica cu fulgi de ou

de katty 6

pe 03.03 la 09:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6132 puncte

mihaelar63

5384 puncte

katty

4584 puncte

mirela0911

4320 puncte

Constelatialeu

4072 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mucenici moldovenesti
  • 27

    S

  • 28

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

  • 03

    MI

  • 04

    J

  • 05

    V

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de  porc in sos aromat

de katty 6

ieri la 14:06

Piure de spanac cu oua

de katty 6

ieri la 13:21

Legume trase la tigaie cu ficatei de pui

de katty 6

pe 03.03 la 09:17

Supa de bibilica cu fulgi de ou

de katty 6

pe 03.03 la 09:13

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ciuperci