Saleuri de casa cu branza de burduf

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2014 | 12349 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt
  • 250 gr. branza de burduf
  • 2 linguri seminte de chimen
  • 2 linguri seminte de in
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 100 ml lapte caldut
  • faina alba cat cuprinde (500-600 gr.)
  • 2 galbenusuri + 2-3 linguri de lapte
  • seminte de susan
  • 100 gr. cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri de casa cu branza de burduf:

Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.


Amestecam untul cu branzade burduf, semintele de chimen si cele de in.


Adaugam laptele caldut, sarea si la final faina cat cuprinde.


Amestecam toate ingredientele, obtinem un aluat elastic.


Il dam la rece pentru 30 minute.


Intindem aluatul pe masa de lucru infainata, taiem saleurile in forma dorita.


Asezam saleurile in tava pe hartie de copt, le ungem cu galbenus de ou subtiat cu putin lapte, presaram seminte de susan si cascaval ras.


Dam tava la copt la temperatura ridicata (cca 200 grade) pana se rumenesc saleurile.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri de casa cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

GeorgiaA 1

28.03.2014, 09:13

Foarte faine!

Satisfyyourcravings 1

28.03.2014, 10:45

Mmmmmmmmm!

MIUTA 1

28.03.2014, 12:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de cartofi