Salsa de ardei cu usturoi

de adasev12 in Sosuri, 15 Noi 2011 | 2756 vizualizari

 

EU L-AM FACUT PT CHIFTELE, DAR CRED CAMERGE SI LA FRIPTURI...

 

INGREDIENTE

  • 2 ardei potriviti
  • 4 catei de usturoi
  • 1 rosie din conserva
  • Ulei de masline,
  • 2 linguri
  • 1 foaie de dafin
  • Sare,
  • piper,
  • 1 lingurita zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salsa de ardei cu usturoi:

Se incinge uleiul de masline intr-o cratita, se pune usturoiul la prajit, dar atentie sa nu se arda, ca se amareste. Se adauga foaia de dafin. Ardeiul se taie felii mai mari si se prajeste si el cateva minute, pana se inmoaie. Ardeiul se poate si coace in prealabil, asa i se poate lua pielita...Oricum, nici asa prajit direct in cratita nu se simte...Asa...dupa ce s-a inmuiat bine ardeiul se adauga si rosia si zaharul si se mai lasa cateva minute doar, se sareaza si pipereaza dupa gust si se ia de pe foc. Se pune toata compozitia in blender si se paseaza fff bine.



Este ideal pentru chiftelute din orice fel de carnita.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salsa de ardei cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MIUTA 1

16.11.2011, 21:02

mena29 1

16.11.2011, 21:45

adasev12 1

17.11.2011, 13:37

mena, miuta....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu sos de ardei si rosii