Sos chilli

de alinutzika in Sosuri, 9 Sep 2011 | 5984 vizualizari

 

O reteta insirata de Lili, de pe bucataras, cu mici modificari.... Lili iti multumesc mult! E grozava pasta aceasta si exact pe gustul meu: adica iute!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei grasi sau gogosari   
  • 1 kg rosii   
  • 30 buc. ardei iuti      
  • 8 linguri otet
  • 2 linguri de zahar  
  • 2 linguri de sare grunjoasa  
  •  8 catei de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos chilli:

Rosiile se spala si se oparesc cateva minute in apa fierbinte, pe foc, apoi se curata de pielite. Gogosarii si ardeii iuti se taie bucati. Toate legumele se macina bine la robot pana devin ca o pasta mai groasa, apoi se pun la fiert impreuna cu otetul, zaharul si sarea. Se lasa la fiert aproximativ o jumatate de ora, timp in care se amesteca din cand in cand.. Cu o jumatate de minut inainte de a stinge focul, se adauga usturoiul tocat.

Compozitia rezultata se pune in borcane curate si se pune iar la fiert in apa pana la nivelul borcanelor, timp de 30 de minute din momentul fierberii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos chilli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

alinutzika 1

09.09.2011, 20:04

Rocsi...ustura tare...dar.il ador!....

DIANA B 1

10.09.2011, 16:42

Scoala ? ce-i aia copila ?
Si pe sot cui il lasi , ha ?

alinutzika 1

10.09.2011, 22:29

Onesta draga ,sunt invatatoare...
Sotu' meu n-o sa-mi duca lipsa ca pana vine el de la servici, eu sunt de mult acasa.....Mai greu o sa fie pt piticu' meu, Samy...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sos de vişine pentru fripturi