Iahnie de fasole cu sos de ardei si rosii

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 28 Noi 2014 | 1505 vizualizari

 

E de post,dar se poate transforma in ''de dulce''...cu ceva costita langa...

 

INGREDIENTE

  • 250 g fasole alba cu bobul lung
  • 1 borcan de 400 de g cu sos de ardei si rosii,productie proprie
  • 6 cepe
  • 1 legatura marar
  • 60 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu sos de ardei si rosii:

Alegem fasolea si o punem in apa de seara,sa se inmoaie.A doua zi o punem la fiert si schimbam apa de 3 ori.Lasam sa fiarba pana ce bobul este bine patruns.Ceapa o curatam si o taiem marunt.Punem o cratita pe foc,lasam sa se incinga,adaugam uleiul si ceapa.Calim ceapa pana devine sticloasa,adaugam si un praf de sare,apoi punem sosul de ardei si rosii,adaugam fasolea fiarta .Turnam apa in borcanul unde a fost sosul,clatim borcanul bine si adaugam in cratita apa cu restul de sos,ramas pe marginile borcanului.Presaram piper si sare daca mai este nevoie si lasam sa fiarba la foc mic cca 20-25 min.La final adaugam maraul tocat maunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu sos de ardei si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

28.11.2014, 20:04

As papa si eu.dai?vrei parmezan ?

Constelatialeu 1

28.11.2014, 20:46

Diamantoaso, mai si intrebi...iti fac un cazan pentru parmezanul ala...

Rocsi 1

28.11.2014, 21:24

Fasolica am facut si eu ieri..O bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole ( 2 )