Sandviş cald cu ou

de diaconta in Sandvisuri, 10 Noi 2013 | 1419 vizualizari

 

Nu am putut rezista prea mult după ce l-am văzut la RoXx, http://www.bucataras.ro/retete/sandwich-cald-cu-ou-53561.html , e prea bun,prea pe gustul meu,arata foarte bine şi e uşor de pregatit.Multumesc RoXx.

 

INGREDIENTE

  • Eu am facut doua bucati,deci am avut nevoie de:
  • 2 felii de pâine
  • 2 oua
  • 2 felii de cascaval
  • Cateva felii de sunculita taraneasca feliata foarte subtire
  • Unt
  • Sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandviş cald cu ou:

Am uns feliile de paine pe una din parti cu unt,apoi am decupat miezul astfel încât sa ramâna coaja separat.


Am uns cu unt pentru ca felia de paine sa nu se arda când o întoarcem în tigaie.


Am pus cojile de pâine cu partea cu un în jos în tigaie.


In mijlocul fiecarei felii am pus câte un ou,l-am condimentat.


Peste ou am pus feliile de cascaval,apoi feliile de sunculita si am acoperit cu miezul feliei de pâine,cu partea cu unt deasupra de data aceasta.


Am apasat putin ca sa ramana cât de cât la acelasi nivel cu coaja,Nu e nici o problema daca oul se va prelinge putin afara.


Dupa ce s-a prajit bine,se întorc feliile si pe partea cealalta.


Se servesc calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandviş cald cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

diaconta 1

11.11.2013, 10:52

Lia )) imi place de mor cand se prelinge cascavalul cald

mamaieelena 1

11.11.2013, 23:36

gustos

diaconta 1

12.11.2013, 09:18

Mamaie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Sandvis prajit cu cascaval (Grilled cheese sandwich)