Sandvis cald, la toaster

de Patricia Iordache in Sandvisuri, 27 Aug 2013 | 2206 vizualizari

 

Acestea sunt sandvisurile preferate ale familiei noastre. Le servim cu mare drag la micul dejun sau ca si gustare cand ne uitam la un film si neaparat avem alaturi un pahar cu lapte batut/ iaurt/bere (sotul). Se pregatesc foarte repede si sunt foarte gustoase. De obicei le prepara sotul meu.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii paine toast (patrata);
  • putin unt (pentru uns feliile intr-un strat foarte subtire);
  • 2-4 felii bacon sau salam taranesc;
  • 2 felii cascaval Delaco taiate subtire;
  • putina sare;
  • putin piper sau cimbru (mie imi place cu cimbru)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cald, la toaster:

Ungem o felie de paine cu putin unt in strat foarte subtire, adaugam felia de cascaval adaugam felia de salam sau bacon, adaugam condimentele preferate. Punem deasupra o felie de paine simpla si presam usor.


Incingem toaster-ul, asezam sandvisul si punem capacul. Lasam pana se rumeneste usor si aparatul ne indica ca sandvisul este gata.


Il taiem pe diagonala, lasam putin sa se raceasca si servim alaturi de o cana cu iaurt/lapte batut sau bere.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cald, la toaster" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Geanina87 1

27.08.2013, 16:33

bun

RuxyRux 1

27.08.2013, 22:01

Grozave Pati!

Rocsi 1

27.08.2013, 22:17

Doar la toaster mananc eu sandwichurile

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur