Sandvis cu branza topita si ciuperci

de Veronica22 in Sandvisuri, 24 Oct 2013 | 1219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Branza topita cu smantana Delaco
  • rosii cherry
  • ciuperci proaspete
  • cateva frunze de rucola
  • ou
  • paine feliata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu branza topita si ciuperci:

Pe fiecare felie de paine se intinde branza topita in start uniform-un triunghiulet de branza este suficient pentru o felie de paine.Peste branza am asezat un strat de frunze de rucola.


Ciupercile se spala si se taie felii care apoi se prajesc inr-o tigaie neaderenta cu putina sare dar fara nici un fel de grasime.Se pun apoi ciupercile prajite peste rucola si peste ciuperci un strat de felii de rosii.




Deasupra se pune a doua felie de paine. Prajim oul ochi moale si il asezam peste sandvis.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu branza topita si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

anca_rm 1

25.10.2013, 09:42

Rocsi 1

25.10.2013, 10:48

Bun!

Panacris 1

28.10.2013, 10:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur