Sandvis cu branza topita si ciuperci

de Veronica22 in Sandvisuri, 24 Oct 2013 | 1125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Branza topita cu smantana Delaco
  • rosii cherry
  • ciuperci proaspete
  • cateva frunze de rucola
  • ou
  • paine feliata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu branza topita si ciuperci:

Pe fiecare felie de paine se intinde branza topita in start uniform-un triunghiulet de branza este suficient  pentru o felie de paine.Peste branza am asezat un strat de frunze de rucola.

Ciupercile  se spala si se taie felii care apoi se prajesc inr-o tigaie neaderenta cu putina sare dar fara nici un fel de grasime.Se pun apoi ciupercile prajite peste rucola si peste ciuperci un strat de felii de rosii.


Deasupra se pune a doua felie de paine. Prajim oul ochi moale si il asezam peste sandvis.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu branza topita si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

anca_rm 1

25.10.2013, 09:42

Rocsi 1

25.10.2013, 10:48

Bun!

Panacris 1

28.10.2013, 10:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!