Sandvis cu branzeturi si ridiche

de Valclaudia in Sandvisuri, 16 Noi 2013 | 1092 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 felii de paine graham
  • 2-3 triunghiuri de branza topita cu ardei
  • putin cascaval afumat (ras)
  • cateva felii de ridiche
  • 3 frunze de salata
  • sare aromata cu ierburi de Provence
  • chimen
  • 2 lingurite ulei de arahide
  • putin praf de chili
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu branzeturi si ridiche:

Spalam frunzele de salata si le taiem fasii.


Spalam,curatam ridichea si o taiem felii.


Asezam salata si ridichea pe farfurie, presaram sare aromata si chimen, apoi stropim totul cu ulei de arahide.


Ungem feliile de paine cu branza topita, presaram cascaval afumat ras si praf de chili si servim.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu branzeturi si ridiche" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Anett 1

17.11.2013, 09:28

bianca92 1

17.11.2013, 09:33

pe cat e de simplu, pe atata e de gustos. cel putin eu ma simt foarte tentata sa mananc asa ceva

simona72 1

17.11.2013, 12:27

Cu atatea branzeturi nu rezist!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu pasta de naut si sunca Serrano