Sandvis cu cascaval Delaco si parizer

de marcela1979 in Sandvisuri, 23 Oct 2012 | 1436 vizualizari

 

pentru pus la pachet.

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • putin unt
  • 2 felii de cascaval delaco
  • 1 felie de parizer
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu cascaval Delaco si parizer:

Se ung feliile de paine cu unt,se aseaza cascavalul si apoi parizerul.Se pun feliile de paine una peste alta si se impacheteaza.Se pune la servici.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu cascaval Delaco si parizer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Sandvis cu cascaval Delaco si parizer-0
Sandvis cu cascaval Delaco si parizer-1
Sandvis cu cascaval Delaco si parizer-2
Sandvis cu cascaval Delaco si parizer-3
Sandvis cu cascaval Delaco si parizer-4

COMENTARII (5)

adry88

adry88 1

24.10.2012, 08:38

bun

Lau

Lau 1

24.10.2012, 13:29

Sim0na

Sim0na 1

24.10.2012, 13:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!