Sandvis cu crenvursti si cascaval Delaco

de T I M E A in Sandvisuri, 17 Oct 2012 | 1296 vizualizari

 

Inca un sandvis gustos cu crenvursti si cascaval din care nu lipsesc bineinteles legumele.

 

INGREDIENTE

  • 2 baghete french scurte
  • 4 crenvursti
  • 4 felii cascaval
  • 6 felii rosii
  • 6 felii ardei
  • salata verde
  • mustar
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu crenvursti si cascaval Delaco:

Punem crenvurstii la fiert in apa clocotita timp de 5 minute.

Spalam bine legumele si taiem rosiile si ardeii rondele.

Baghetele le taiem in doua.

Pe prima bagheta asezam felii de cascaval si dam la cuptorul cu microunde 30-40 sec. Scoatem din cumptor si asezam peste branza topita feliile de rosii si ardei apoi saram si piperam. Pe jumatatea fara branza asezam salata si 2 crenvursti unsi cu mustar. Impreunam cele doua jumatati si mancam cu pofta.

A doua bagheta am facut-o fara a mai topi cascavalul. Am asezat pe rand salata, feliile de rosii, ardei, sare si piper si deasupra feliile de cascaval. Pe jumatatea cealalta am pus crenvurstii cu mustar, am impreunat cele doua jumatati si gata si al doilea sandvis.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu crenvursti si cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

adry88 1

18.10.2012, 09:02

Sim0na 1

18.10.2012, 12:41

place tare!!!

T I M E A 1

18.10.2012, 14:06

Eduard, Simo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!