Sandvis cu ficat de pui

de simona72 in Sandvisuri, 14 Noi 2013 | 1125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 bucati de ficat de pui
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1 capatana usturoi(din care folosim 1 catel)
  • 2 lingurite crema de branza ceva fin de la Delaco
  • 1 praf de sare si piper
  • feliute de rosii
  • frunze de salata
  • 1 chifla de casa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu ficat de pui:

Trebuia sa pregatesc niste usturoi la cuptor pt un sos, asa ca....intr-un vas termorezistent am pus 2 lingurite ulei de masline, o capatana de usturoi la care i-am taiat putin capatul si 2-3 bucati de ficat de pui. Am pus capac pe vas si l-am dat la cuptorul incins la 180 grade pt 15 minute. Ficatelul l-am zdorbit cu furculita, am condimentat cu putina sare si piper, am adaugat un catel de usturoi din capatana, crema de branza si am amestecat ingredientele. Am taiat chifla in doua, am uns-o cu pasta de ficat si branza, am mai adaugat feliute de rosii si salata. O ceapa verde alaturi merge de minune. Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Dana_Retetegg 1

14.11.2013, 21:25

Rocsi 1

14.11.2013, 21:40

Lia_ 1

16.11.2013, 05:31

imi place ficatul dar nu stiu daca si cu branza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Sendviş lacto vegetarian