Sandvis cu file de hering afumat

de MotanLaOale in Sandvisuri, 8 Noi 2013 | 1137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 minibagheta neagra cu seminte
  • 100g file de hering afumat
  • Ceva fin cremos cu usturoi
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 3 felii cascaval DeSenvis
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu file de hering afumat:

Fileul de hering afumat se curata de pielita si de eventualele oase ramase.


Minibagheta se taie in jumatate si se unge cu ceva fin cremos cu usturoi.


Se presara ceapa taiata rondele peste care se pune fileul de hering afumat.


De pun rondele de ardei, cascavalul DeSenvis si rondele de rosii.


Se pune cealalta jumatate de minibagheta si sete gata.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot pune si cateva picaturi de zeama de lamaie pe fileul afumat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu file de hering afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

MotanLaOale 1

09.11.2013, 17:17

Lia_ 1

10.11.2013, 06:04

pentru continut

MotanLaOale 1

10.11.2013, 09:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Şaorma de casă bogată în vitamine