Sandvis cu paine ciabatta

de simona72 in Sandvisuri, 15 Noi 2013 | 1345 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 painica ciabatta cu rosii si masline
  • crema de branza ceva fin de la Delaco
  • 1 felie sunca de Praga
  • 1 felie cascaval
  • felii de ridichi
  • salata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu paine ciabatta:

Painea Ciabatta se taie in doua pe lungime se unge cu crema de branza. In mijloc se pune sunca, cascavalul, feliile de ridichi, salata. Se suprapune cealalta felie de paine unsa cu crema de franza.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu paine ciabatta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Bunica 1

15.11.2013, 12:54

laura_n 1

15.11.2013, 14:40

big like

Krystyan Trendy 1

15.11.2013, 17:29

imi place painea ciabatta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur