Sandvis cu papara de ciuperci

de simona72 in Sandvisuri, 17 Oct 2013 | 2986 vizualizari

 

Pe cat de repede se face pe atat de gustos este...

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 4 palarii de ciuperci
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1-2 linguri ulei cu aroma de trufe
  • sare si piper dupa gust
  • 2 frunze de salata
  • 1 buc miez de lapte natur
  • 2 felii de paine de casa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu papara de ciuperci:

Ciupercile se spala, se taie marunt si se prajesc intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline la foc iute pana scade zeama lasata. Se adauga oul batut, sare si piper dupa gust si se amesteca in tigaie cu o spatula, amestecand oul cu ciupercile. Se opreste focul si se continua sa se amestece in tigaie 1 minut. Paine se prajeste in prajitorul de paine, se stropeste cu ulei aromat, se freaca cu usturoi. Salata se taie fidelute subtiri, miezul de lapte se taie felii. Peste painea prajita unsa si frecata cu usturoi, se pun felii de miez de lapte, 1-2 linguri de papara, fidelute de salata, se mai stropeste cu putin ulei aromat. Se serveste sandvisul cald.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

din momentul in care puneti oul in tigaie, focul sa fie la minim sau chiar se poate oprii, este suficienta si caldura reziduala pt prepararea oului

2

amestecati oul in tigaie, in acest fel faceti papara de ou si nu-i dati voie sa se faca omleta

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu papara de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis "Bufnita"