Sandvis cu pastrama de macrou

de MotanLaOale in Sandvisuri, 3 Noi 2013 | 1522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata bagheta ciabata (20-25 cm)
  • 100g pastrama de macrou
  • Ceva fin cremos cu usturoi
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei
  • 5-6 cm praz
  • 3 felii cascaval DeSenvis
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu pastrama de macrou:

Se taie o bucata din bagheta de ciabata si se taie de-a lungul in doua.


Se unge cu ceva fin cremos cu usturoi.


Se presara prazul taiat rondele.


Sa pune pastrama de macrou.


Se pun rondele de ardei.


Se oune cascavalul DeSenvis si deasupra felii de rosii.


Se pune a doua felie deasupra si este gata.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Trebuie verificat daca pastrama de peste are oase, si daca da trebuie scoase.

2

Se pot pune si cateva picaturi de zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu pastrama de macrou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

04.11.2013, 14:11

tanyapatap 1

04.11.2013, 21:33

MotanLaOale 1

04.11.2013, 23:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur