Sandvis cu somon

de Bucataras in Sandvisuri, 9 Feb 2013 | 1246 vizualizari

 

Am preparat un sandvis cu somon afumat foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • brinza Ceva fin cuburi Delaco
  • somon afumat
  • 2 rondele ceapa rosie
  • piper rosu
  • o frunza busuioc
  • mustar de Dijon
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu somon:

Am intins un cub de brinza Ceva fin pe o painica pufoasa. Am adaugat rondelele de ceapa, apoi somonul peste care am presarat putin piper rosu si busuioc. La final am adaugat mustar de Dijon si am obtinut astfel un sandvis foarte bun! Merita sa incercati reteta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Sidy 1

10.02.2013, 07:36

La cum arata , nu are cum sa fie decat DE-LI-CIOS

dantes 1

10.02.2013, 08:29

foarte bun

elucubratiiculinare 1

10.02.2013, 19:07

salivez....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!