Sandvis cu sunca

de MotanLaOale in Sandvisuri, 29 Oct 2013 | 1374 vizualizari

 

Foarte bun a fost si acesta.

 

INGREDIENTE

  • 1 minibagheta
  • 4 felii sunca haiduceasca
  • Ceva fin cremos cu verdeata
  • 3 felii cascaval DeSenvis
  • salata
  • 2 fire ceapa verde
  • 1/2 castravete
  • 1 rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu sunca:

Salata se spala, se desface felii si se usuca.


Ceapa se curata si se toaca marunt.


Castravetele si rosia se taie felii subtiri.


Bagheta se taie in doua si se unge cu ceva fin cremos cu verdeata.


Se presara ceapa, se pune salata si feliute de castravete.


Se pun feliile de sunca haiduceasca, feliile de cascaval DeSenvis si feliile de rosii.


Se pun cateva fasii de salata si se pune si a doua jumatate de bagheta.


Se preseaza putin si este gata de servit.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Toate ingredientele este bine sa fie feliate foarte subtire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

MotanLaOale 1

30.10.2013, 23:26

Multumesc

Lia_ 1

31.10.2013, 07:37

asta adevarat

MotanLaOale 1

31.10.2013, 08:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald cu jambon si branza topita