Sandvis " Cuib cu ou"

de simona72 in Sandvisuri, 15 Noi 2013 | 1428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 chifla de casa
  • 1 ou
  • 1 praf de sare
  • 2 lingurite crema de branza ceva fin de la Delaco
  • 1 feliuta cascaval
  • 1-2 lingurite de unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis " Cuib cu ou":

Chiflei i se taie partea de deasupra, doar coaja incercand sa taiem cat mai putin din chifla. Se scobeste miezul, facand o gaura in chifla. Punem in scobitura crema de branza si cascavalul, oul un praf de sare si cateva bucatele de unt peste ou. Invelim chifla in folie de aluminiu si o dam la cuptorul incins la 180 grade pt 10 minute. Desfaceti folia, mai ungeti cu putin unt chifla cat este fierbinte si serviti.

Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis " Cuib cu ou"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Sandvis " Cuib cu ou"-0
Sandvis " Cuib cu ou"-1
Sandvis " Cuib cu ou"-2
Sandvis " Cuib cu ou"-3
Sandvis " Cuib cu ou"-4
Sandvis " Cuib cu ou"-5
Sandvis " Cuib cu ou"-6
Sandvis " Cuib cu ou"-7
Sandvis " Cuib cu ou"-8
Sandvis " Cuib cu ou"-9
Sandvis " Cuib cu ou"-10

COMENTARII (18)

simona72

simona72 1

15.11.2013, 15:19

Multumesc!

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

15.11.2013, 17:28

foarte gustos

Rocsi

Rocsi 1

15.11.2013, 20:03

Super fain

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec de ciocolata si menta

de Rux 9

Chec de ciocolata...

ieri la 23:34

Gogosi

de ancutsa 4

Gogosi

ieri la 23:03