Sandvis " Cuib cu ou"

de simona72 in Sandvisuri, 15 Noi 2013 | 3322 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 chifla de casa
  • 1 ou
  • 1 praf de sare
  • 2 lingurite crema de branza ceva fin de la Delaco
  • 1 feliuta cascaval
  • 1-2 lingurite de unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis " Cuib cu ou":

Chiflei i se taie partea de deasupra, doar coaja incercand sa taiem cat mai putin din chifla. Se scobeste miezul, facand o gaura in chifla. Punem in scobitura crema de branza si cascavalul, oul un praf de sare si cateva bucatele de unt peste ou. Invelim chifla in folie de aluminiu si o dam la cuptorul incins la 180 grade pt 10 minute. Desfaceti folia, mai ungeti cu putin unt chifla cat este fierbinte si serviti.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis " Cuib cu ou"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

simona72 1

15.11.2013, 15:19

Multumesc!

Krystyan Trendy 1

15.11.2013, 17:28

foarte gustos

Rocsi 1

15.11.2013, 20:03

Super fain

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Croque madame (sendvis la cuptor)