Sandvis " Cuib cu ou"

de simona72 in Sandvisuri, 15 Noi 2013 | 1476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 chifla de casa
  • 1 ou
  • 1 praf de sare
  • 2 lingurite crema de branza ceva fin de la Delaco
  • 1 feliuta cascaval
  • 1-2 lingurite de unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis " Cuib cu ou":

Chiflei i se taie partea de deasupra, doar coaja incercand sa taiem cat mai putin din chifla. Se scobeste miezul, facand o gaura in chifla. Punem in scobitura crema de branza si cascavalul, oul un praf de sare si cateva bucatele de unt peste ou. Invelim chifla in folie de aluminiu si o dam la cuptorul incins la 180 grade pt 10 minute. Desfaceti folia, mai ungeti cu putin unt chifla cat este fierbinte si serviti.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis " Cuib cu ou"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

simona72 1

15.11.2013, 15:19

Multumesc!

Krystyan Trendy 1

15.11.2013, 17:28

foarte gustos

Rocsi 1

15.11.2013, 20:03

Super fain

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald cu jambon si branza topita