Sandvis dantelat cu piure de cartofi

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 29 Mar 2016 | 449 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri piure de cartofi
  • 10 grame unt
  • 2 felii paine
  • 30 grame branza Cheddar ras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis dantelat cu piure de cartofi:

Se ung feliile de paine cu unt pe ambele parti. Se intinde piureul pe una dintre felii, se aseza 3/4 din cantitatea de branza si se inchide sandvisul cu felia ramasa.



Se incalzeste untul ramas intr-o tigaie si se prajeste sandvisul pe ambele parti, la foc mic, pana cand branza s-a topit.



Se opreste focul si se scoate sandvisul pe o farfurie. Se presara 1/2 din cantitatea de branza ramasa in tigaie, se aseaza sandvisul deasupra, se lasa cateva secunde pana cand branza s-a topit si cu o spatula/paleta se ridica. Se lasa branza sa se scurga pana se intareste si formeaza o dantela.



Se procedeaza la fel cu branza ramasa, pe cealalta parte a sandvisului.



Delicios cu sos picant sau chutney de mango.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis dantelat cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Geanina87 1

30.03.2016, 08:41

Gherca Daniela 1

30.03.2016, 13:38

DeliciidelaM 1

31.03.2016, 06:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu legume
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!