Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se ung feliile de paine cu unt pe ambele parti. Se intinde piureul pe una dintre felii, se aseza 3/4 din cantitatea de branza si se inchide sandvisul cu felia ramasa.
Se incalzeste untul ramas intr-o tigaie si se prajeste sandvisul pe ambele parti, la foc mic, pana cand branza s-a topit.
Se opreste focul si se scoate sandvisul pe o farfurie. Se presara 1/2 din cantitatea de branza ramasa in tigaie, se aseaza sandvisul deasupra, se lasa cateva secunde pana cand branza s-a topit si cu o spatula/paleta se ridica. Se lasa branza sa se scurga pana se intareste si formeaza o dantela.
Se procedeaza la fel cu branza ramasa, pe cealalta parte a sandvisului.
Delicios cu sos picant sau chutney de mango.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult