Sandvis de bezea cu crema de ciocolata

de RataciriCulinare in Dulciuri, 15 Mar 2015 | 2894 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 3 picaturi de otet,
  • 3 linguri de zahar,
  • 1 lingurita de amidon,
  • 100 g ciocolata 55%,
  • 2 linguri de lapte,
  • coaja de lamaie,
  • un cubulet de unt.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis de bezea cu crema de ciocolata:

 Bezeaua: batem spuma 3 albusuri, la temperatura camerei, cu un praf de sare si 3 picaturi de otet, cand capata o consistenta cremoasa adaugam zaharul, amidonul si continuam procesul de mixat pana cand compozitia ramane pe paleta mixerului. Incingem cuptorul la 150 grade si coacem timp de 100-120 minute bezelele montate pe o hartie de copt.

Crema de ciocolata: topim ciocolata la bain-marne intr-un vas termorezistent, punem galbenusurile batute cu un praf de sare, adaugam coaja de lamaie, untul si laptele, crema trebuie sa fie lucioasa si fina. Toata compozitia se executa pe aragaz la bain-marne, atentie la galbenusuri sa fie gatite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis de bezea cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cozonac din...bile