Sandvis de bezea cu crema de ciocolata

de RataciriCulinare in Dulciuri, 15 Mar 2015 | 815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 3 picaturi de otet,
  • 3 linguri de zahar,
  • 1 lingurita de amidon,
  • 100 g ciocolata 55%,
  • 2 linguri de lapte,
  • coaja de lamaie,
  • un cubulet de unt.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis de bezea cu crema de ciocolata:

Bezeaua: batem spuma 3 albusuri, la temperatura camerei, cu un praf de sare si 3 picaturi de otet, cand capata o consistenta cremoasa adaugam zaharul, amidonul si continuam procesul de mixat pana cand compozitia ramane pe paleta mixerului. Incingem cuptorul la 150 grade si coacem timp de 100-120 minute bezelele montate pe o hartie de copt.


Crema de ciocolata: topim ciocolata la bain-marne intr-un vas termorezistent, punem galbenusurile batute cu un praf de sare, adaugam coaja de lamaie, untul si laptele, crema trebuie sa fie lucioasa si fina. Toata compozitia se executa pe aragaz la bain-marne, atentie la galbenusuri sa fie gatite.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis de bezea cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

anca_rm 1

16.03.2015, 10:28

Rocsi 1

16.03.2015, 21:09

monik80 1

17.03.2015, 17:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec de post