Sandvis de bezea cu crema de ciocolata

de RataciriCulinare in Dulciuri, 15 Mar 2015 | 2071 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 3 picaturi de otet,
  • 3 linguri de zahar,
  • 1 lingurita de amidon,
  • 100 g ciocolata 55%,
  • 2 linguri de lapte,
  • coaja de lamaie,
  • un cubulet de unt.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis de bezea cu crema de ciocolata:

 Bezeaua: batem spuma 3 albusuri, la temperatura camerei, cu un praf de sare si 3 picaturi de otet, cand capata o consistenta cremoasa adaugam zaharul, amidonul si continuam procesul de mixat pana cand compozitia ramane pe paleta mixerului. Incingem cuptorul la 150 grade si coacem timp de 100-120 minute bezelele montate pe o hartie de copt.

Crema de ciocolata: topim ciocolata la bain-marne intr-un vas termorezistent, punem galbenusurile batute cu un praf de sare, adaugam coaja de lamaie, untul si laptele, crema trebuie sa fie lucioasa si fina. Toata compozitia se executa pe aragaz la bain-marne, atentie la galbenusuri sa fie gatite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis de bezea cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

anca_rm 1

16.03.2015, 10:28

Rocsi 1

16.03.2015, 21:09

monik80 1

17.03.2015, 17:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Zacusca cu bureti
  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu smochine