Sandvis indragostit

de Andra_Constantinescu in Sandvisuri, 2 Apr 2016 | 450 vizualizari

 

Cu sandvisul acesta am participat la un concurs si l-am si castigat :)

 

INGREDIENTE

  • doua felii de paine toast integrala;
  • trei felii de salam sandvis toast;
  • doua felii de branza topita cu cascaval;
  • o rosie;
  • doua frunze de salata verde;
  • 50 g de cascaval;
  • o maslina neagra.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis indragostit:

Peste o felie de paine se adauga o felie de salam, o felie de branza topita, o felie de rosie taiata pe rotund (dupa ce rosia a fost spalata), o felie de salam si in, final, cealalta felie de paine.


Se spala frunzele de salata si se aseaza pe o farfurie, apoi se pune sandvisul in mijloc. Cu ajutorul unui dui se decupeaza ochii din felia de branza topita, iar din maslina, irisul. Se fac gauri, tot cu ajutorul duiului, in cerculetele de branza pentru a putea fixa cerculetele de maslina si se aseaza ochii pe sandvis.


Dintr-un colt de la o felie de salam se decupeaza nasul si se pune apoi pe sandvis.


Dintr-o felie de rosie se decupeaza gura si se pune pe sandvis.


Cascavalul se da pe razatoarea cea mare si se formeaza parul si sprancenele din el. Parul se aseaza intai pe sandvis, apoi langa el.


Din rosia ramasa se decupeaza 3 inimioare cu ajutorul unei forme pentru fursecuri, iar cu ajutorul unui cutit se mai decupeaza o inima foarte mica.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis indragostit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Andra_Constantinescu 1

03.04.2016, 09:16

Multumesc mult, dragilor!

Panacris 1

03.04.2016, 19:01

Felicitari!

Camelya 1

04.04.2016, 15:12

Ce dragalas!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Snack de toamna cu bunatati Delaco