Sandvis quatro formaggi

de MotanLaOale in Sandvisuri, 13 Noi 2013 | 1234 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ciabata neagra
  • Ceva fin pufos cu smantana
  • 100g branza telemea
  • 100g cascaval afumat
  • 100g cascaval DeSenvis
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 5-6 cm praz
  • 1 rosie
  • 2-3 foi salata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis quatro formaggi:

Jumatatea de ciabata se taie pe orizontala si din felia superioara se scoate din miez. (prea multa paine)


Se unge cu ceva fin pufos cu smantana si se presara ceapa verde taiata rondele.


Se pun feliile de branza telemea si deasupra prazul taiat rondele.


Se pun feliile de cascaval afumat si deasupra rondele de rosii.


Se pun si feliile de cascaval DeSenvis si foile de salata.


Se pune felia superioara si este gata.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Pe cascaval se poate presara piper dupa dorinta.

2

Branza telemea trebuie sa fie slab sarata ca sa nu devina prea sarat sandvisul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis quatro formaggi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

14.11.2013, 10:30

Valclaudia 1

19.12.2013, 18:29

ce rasfat am pierdut...

MotanLaOale 1

19.12.2013, 18:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur