Sandvis vertical cu dracila,fistic si cascaval marinat in otet balsamic de zmeura

de -Miti- in Sandvisuri, 9 Apr 2014 | 1066 vizualizari

 

Un sandvis cu poveste. Trimisesem un sandvis identic la concurs,dar fara sticker :) L-am refacut a doua zi si m-am bucurat ca uitasem acel detaliu in ziua anterioara,a fost mai reusit al doilea.
Va recomand sa il incercati cu o para bio,de tara,culeasa din copac .

 

INGREDIENTE

  • o para bio
  • o felie de cascaval de 0,5 cm Delaco
  • 1 lingurita otet balsamic de zmeura Kotanyi
  • amestec de condimente extravagant Kotanyi
  • frunze de menta
  • dracila
  • fistic
  • ulei de masline extravirgin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis vertical cu dracila,fistic si cascaval marinat in otet balsamic de zmeura:

Mai intai taiem cascavalul in cubulete cat de cat egale si le marinam cu otetul balsamic si amestecul de condimente.Punem putin ulei de masline extra virgin,dracila ,frunze de menta si fistic.


Lasam deoparte cam 15 minute.


Taiem para si asezam cuburile de cascaval. Mai intai puneti la mijloc,apoi la margine,ca sa fie mai usor.


Puneti deasupra urmatoarea felie de para si continuati tot asa pana la capat. Se orneaza cu frunze de menta proaspete.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis vertical cu dracila,fistic si cascaval marinat in otet balsamic de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Satisfyyourcravings 1

10.04.2014, 14:50

Asta mi-a placut mult!

laura_n 1

11.04.2014, 16:15

Super faina ideea!
ai reusit sa ma faci sa ma uit la poza )
PS. eu din prima sarcina...sunt certata rau cu perele!

farfuriavesela 1

29.04.2014, 08:19

super!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Sandvis Caprese