Sandvis vertical cu dracila,fistic si cascaval marinat in otet balsamic de zmeura

de -Miti- in Sandvisuri, 9 Apr 2014 | 910 vizualizari

 

Un sandvis cu poveste. Trimisesem un sandvis identic la concurs,dar fara sticker :) L-am refacut a doua zi si m-am bucurat ca uitasem acel detaliu in ziua anterioara,a fost mai reusit al doilea.
Va recomand sa il incercati cu o para bio,de tara,culeasa din copac .

 

INGREDIENTE

  • o para bio
  • o felie de cascaval de 0,5 cm Delaco
  • 1 lingurita otet balsamic de zmeura Kotanyi
  • amestec de condimente extravagant Kotanyi
  • frunze de menta
  • dracila
  • fistic
  • ulei de masline extravirgin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis vertical cu dracila,fistic si cascaval marinat in otet balsamic de zmeura:

Mai intai taiem cascavalul in cubulete cat de cat egale si le marinam cu otetul balsamic si amestecul de condimente.Punem putin ulei de masline extra virgin,dracila ,frunze de menta si fistic.


Lasam deoparte cam 15 minute.


Taiem para si asezam cuburile de cascaval. Mai intai puneti la mijloc,apoi la margine,ca sa fie mai usor.


Puneti deasupra urmatoarea felie de para si continuati tot asa pana la capat. Se orneaza cu frunze de menta proaspete.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis vertical cu dracila,fistic si cascaval marinat in otet balsamic de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Satisfyyourcravings 1

10.04.2014, 14:50

Asta mi-a placut mult!

laura_n 1

11.04.2014, 16:15

Super faina ideea!
ai reusit sa ma faci sa ma uit la poza )
PS. eu din prima sarcina...sunt certata rau cu perele!

farfuriavesela 1

29.04.2014, 08:19

super!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu pasta de naut si sunca Serrano