Sandvisuri calde

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2010 | 4649 vizualizari

 

Sunt foarte bune si potrivite pentru o seara la un film sau pentru musafiri neasteptati.

 

INGREDIENTE

  • felii de paine
  • unt
  • sunca presata
  • carnaciori
  • cascaval
  • branza rasa
  • ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvisuri calde:

Se pune unt pe fiecare felie, apoi se face combinatia de mezel si cascaval, se fac sandvisuri si se pun la sandvis maker. Se lasa pana se rumenesc. Se servesc calde, cu ketchup si branza sau cascaval ras deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvisuri calde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (6)

nadina73 1

03.05.2010, 17:58

super bune madi pun 5 furuclite,am pus si eu in schimb mie mi sa refuzat reteta

madi_marin 1

03.05.2010, 18:31

nadina....multumesc ..... nu stiu de ce ti s+a refuzat...nu am mai auzit, mai incearca sa o pui o data, poate merge....

nadina73 1

03.05.2010, 18:34

nu are rost madi poti sa o gasesti la retete mele nu e steara ,oricum mai am refuzate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane