Sandvişuri rulate

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2014 | 17067 vizualizari

 

Mi-a venit ideea acestor sandvişuri mai "altfel" după ce am găsit la Lidl niste felii de pâine cu lapte, potrivite atât pentru sandvişuri dar şi pentru un desert dacă înlocuim umplutura cu ceva dulce, cum ar fi gem sau o cremă de brânza. Dacă nu aveţi felii din acestea de pâine, puteţi folosi pâine toast, căreia să-i înlaturaţi coaja. Nouă ne-au plăcut foarte mult şi se pregătesc foarte uşor.

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de pâine(sunt felii mari,dreptunghiulare de pâine,deci au fost suficiente doua felii)
  • Câteva felii de muşchi filé
  • Cascaval mozarella taiat beţigase
  • Un ou
  • Pesmet
  • Unt pentru uns feliile
  • Ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvişuri rulate:

Feliile de pâine le-am uns cu puţin unt .


Am asezat apoi feliile de muschi filé si mozarella,am rulat apoi feliile pe partea mai lunga.


Am taiat fiecare felii în trei bucati.


Am trecut fiecare rulou astfel obţinut prin ou batut,apoi prin pesmet si le-am prajit în ulei.


Le-am scos apoi pe prosop de hârtie ca sa elimin uleiul în exces.


Le-am servit calde cu salata de cruditati.


Pofta buna !!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvişuri rulate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

kukibella 1

20.08.2014, 11:17

violeta30 1

11.08.2015, 18:09

Am sa incerc si eu reteta. Am mai observat pe un site bulgaresc ca foloseste paine toast la care taie coaja si intinde miezul cu sucitorul, dar era umpluta cu banane si nutella.

diaconta 1

11.08.2015, 18:54

Violeta,am vazut si eu in varianta dulce si mi-a placut si asa,merge pentru undesert rapid.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Rasucele cu cascaval si chimen