Sandwich cu Cascaval si Praz

de articook in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2010 | 2345 vizualizari

 

Sandwich-ul simplu cu cascaval si cu praz se serveste la pranz sau micul dejun,
secretul este sa folositi mult cascaval.

 

INGREDIENTE

  • paine buna, de casa
  • cascaval
  • putin unt
  • praz
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu Cascaval si Praz:

Incalziti o tigaie mare de teflon, intre timp pregatiti sandwich-ul, pur si simplu se pun felii subtiri de cascaval pe paine, cat mai multe, nu e nevoie sa ungeti painea cu nimic, pe urma puneti in tigaie o lingurita de unt si dupa ce s-a topit puneti sandwich-ul peste si lasati pe fiecare parte pana cand se rumeneste bine.


Taiati niste praz si serviti impreuna cu sandwich-ul. Se mai poate servii in loc de praz, cu Mustar Dijon.



Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu Cascaval si Praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

epurasha2bb 1

23.06.2010, 22:42

wow! super idee si arata bestial!

Laly 1

23.06.2010, 22:57

Cred ca este mai bun cu praz.Merita incercat.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute la cuptor