Sandwich cu oua si cartofi

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2011 | 3749 vizualizari

 

O reteta inspirata din "Femeia de azi". Mi-a placut foarte mult modul de prezentare, fapt ce m-a determinat sa recurg la punerea in practica. Reteta este personalizata.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de urmatoarele ingrediente (pentru doua persoane):
  • 3 oua
  • ardei iute
  • 4 felii de cascaval
  • 2 linguri cu faina
  • 150 g cas sarat
  • ulei pentru prajit
  • 2 felii de sunca presata
  • 5-6 cartofi de marime medie
  • condimente: sare, chili, piper
  • cateva fire de marar si frunze ceapa verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu oua si cartofi:

Curatam cartofii, ii trecem prin razatoare si ii lasam pentru cateva minute, intr-o sita,  sa se scurga. Adaugam apoi un ou, faina, casul ras, ardeiul feliat si condimente dupa gust, omogenizand compozitia. Formam apoi doua chiftelute pe care le punem la prajit, in uleiul incins, avand grija sa se rumeneasca bine pe ambele parti. Peste fiecare chifteluta, (fierbinte), punem o felie de cascaval, sunca si cea de a doua felie de cascaval, peste care, vom aseza un ou ochi (la fel de fierbinte). Condimentam (daca mai este cazul) si ornam cu marar si ceapa verde tocate marunt.

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

in loc de sunca presata putem folosi felii de kaiser prajit! este delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu oua si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 20:22

Desert banana coffee brownie

pe 26.10 la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

pe 26.10 la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Covridog pentru mic dejun