Sandwich cu oua si cartofi

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2011 | 5283 vizualizari

 

O reteta inspirata din "Femeia de azi". Mi-a placut foarte mult modul de prezentare, fapt ce m-a determinat sa recurg la punerea in practica. Reteta este personalizata.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de urmatoarele ingrediente (pentru doua persoane):
  • 3 oua
  • ardei iute
  • 4 felii de cascaval
  • 2 linguri cu faina
  • 150 g cas sarat
  • ulei pentru prajit
  • 2 felii de sunca presata
  • 5-6 cartofi de marime medie
  • condimente: sare, chili, piper
  • cateva fire de marar si frunze ceapa verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu oua si cartofi:

Curatam cartofii, ii trecem prin razatoare si ii lasam pentru cateva minute, intr-o sita,  sa se scurga. Adaugam apoi un ou, faina, casul ras, ardeiul feliat si condimente dupa gust, omogenizand compozitia. Formam apoi doua chiftelute pe care le punem la prajit, in uleiul incins, avand grija sa se rumeneasca bine pe ambele parti. Peste fiecare chifteluta, (fierbinte), punem o felie de cascaval, sunca si cea de a doua felie de cascaval, peste care, vom aseza un ou ochi (la fel de fierbinte). Condimentam (daca mai este cazul) si ornam cu marar si ceapa verde tocate marunt.

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

in loc de sunca presata putem folosi felii de kaiser prajit! este delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu oua si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi la cuptor